Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Çiğden fırında dolma yaparken sebzelerin tazeliği ve iç harcının lezzeti nasıl bir tat katıyor, merak ediyorum. Özellikle nar ekşisi eklemek, yemeğe farklı bir aroma katıyordur. Sıcak su ile pişirme aşamasında sebzelerin yumuşaklığı nasıl oluyor? Ayrıca, yoğurt veya cacık ile servis etme önerisi gerçekten iştah açıcı. Daha önce denemiş olan var mı? Sizin favori dolma tarifleriniz neler?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Çiğden fırında dolma yaparken sebzelerin tazeliği ve iç harcının lezzeti nasıl bir tat katıyor, merak ediyorum. Özellikle nar ekşisi eklemek, yemeğe farklı bir aroma katıyordur. Sıcak su ile pişirme aşamasında sebzelerin yumuşaklığı nasıl oluyor? Ayrıca, yoğurt veya cacık ile servis etme önerisi gerçekten iştah açıcı. Daha önce denemiş olan var mı? Sizin favori dolma tarifleriniz neler?
Cevap yaz