Etli karışık dolma yapmayı denemek gerçekten heyecan verici! Özellikle özel günlerde bu lezzeti paylaşmak güzel bir gelenek. Tarife göre sebzeleri doldururken boştan bırakılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu da dolmaların pişerken şişip patlamasını önlemek için önemli bir nokta. Acaba sizin dolma yaparken kullandığınız başka özel bir malzeme var mı? Ayrıca, nar ekşisi ile servis önerisini çok beğendim; gerçekten farklı bir tat katabilir. Peki, dolmaları pişirirken hangi baharatları daha yoğun kullanıyorsunuz?
Etli karışık dolma yapmayı denemek gerçekten heyecan verici! Özellikle özel günlerde bu lezzeti paylaşmak güzel bir gelenek. Tarife göre sebzeleri doldururken boştan bırakılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu da dolmaların pişerken şişip patlamasını önlemek için önemli bir nokta. Acaba sizin dolma yaparken kullandığınız başka özel bir malzeme var mı? Ayrıca, nar ekşisi ile servis önerisini çok beğendim; gerçekten farklı bir tat katabilir. Peki, dolmaları pişirirken hangi baharatları daha yoğun kullanıyorsunuz?
Cevap yaz