Közlenmiş biber dolması yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze biberlerin bolca bulunduğu dönemlerde hazırlamak çok keyifli oluyor. Biberleri közlemek için ocak veya fırın kullanmak oldukça pratik. İç harcını hazırlarken pirinç ve sebzelerin birleşimi o kadar lezzetli oluyor ki, şimdiden aklımda canlandı. Biberleri doldurduktan sonra pişirme süresi de makul; 30-40 dakika ideal gibi görünüyor. Yanında yoğurt ile servis etmek mükemmel bir fikir, lezzeti gerçekten artırıyor. Vegan ve vejetaryen beslenenler için de harika bir alternatif sunduğu için, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizce biber dolması yaparken hangi baharatları tercih edersiniz?
Közlenmiş biber dolması yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle yaz aylarında taze biberlerin bolca bulunduğu dönemlerde hazırlamak çok keyifli oluyor. Biberleri közlemek için ocak veya fırın kullanmak oldukça pratik. İç harcını hazırlarken pirinç ve sebzelerin birleşimi o kadar lezzetli oluyor ki, şimdiden aklımda canlandı. Biberleri doldurduktan sonra pişirme süresi de makul; 30-40 dakika ideal gibi görünüyor. Yanında yoğurt ile servis etmek mükemmel bir fikir, lezzeti gerçekten artırıyor. Vegan ve vejetaryen beslenenler için de harika bir alternatif sunduğu için, bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum. Sizce biber dolması yaparken hangi baharatları tercih edersiniz?
Cevap yaz