Bu k�ymal� kabak dolma tarifini okudum ve gerçekten de yaz aylarında yapılacak harika bir yemek gibi görünüyor. Taze kabakların hafifliği ve iç harcındaki k�ymanın lezzeti birleşince ortaya nasıl bir tat çıkıyor merak ediyorum. Özellikle yoğurt ile servis edilmesi de hoşuma gitti. Kabakları doldurmak için iç harcı hazırlamak ne kadar keyifli olur, değil mi? Baharatlar ve zeytinyağı ile tatlandırmak da yemeği daha da zenginleştiriyor. Peki, kabakların pişme süresinin 30-40 dakika olması, gerçekten yumuşak bir sonuç veriyor mu? Bu kadar besleyici ve lezzetli bir yemeği yapmayı denemek isterim. Besin değerleri de oldukça dengeli görünüyor, diyet programlarına dahil edilebilecek bir alternatif olması çok iyi. Deneyenler mutlaka paylaşmalı!
Bu k�ymal� kabak dolma tarifini okudum ve gerçekten de yaz aylarında yapılacak harika bir yemek gibi görünüyor. Taze kabakların hafifliği ve iç harcındaki k�ymanın lezzeti birleşince ortaya nasıl bir tat çıkıyor merak ediyorum. Özellikle yoğurt ile servis edilmesi de hoşuma gitti. Kabakları doldurmak için iç harcı hazırlamak ne kadar keyifli olur, değil mi? Baharatlar ve zeytinyağı ile tatlandırmak da yemeği daha da zenginleştiriyor. Peki, kabakların pişme süresinin 30-40 dakika olması, gerçekten yumuşak bir sonuç veriyor mu? Bu kadar besleyici ve lezzetli bir yemeği yapmayı denemek isterim. Besin değerleri de oldukça dengeli görünüyor, diyet programlarına dahil edilebilecek bir alternatif olması çok iyi. Deneyenler mutlaka paylaşmalı!
Cevap yaz