Bu tarifin detaylarını okurken, Hatay usulü etli kuru dolmanın nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle kuru patlıcan veya biberlerin önceden ıslatılması gerektiği kısmı benim için yeni bir bilgi oldu. Acaba dolmanın iç harcını hazırlarken, kullandığınız baharatlar arasında favoriniz hangisi? Ayrıca, yoğurt ile servis etmenin lezzetini denemek isteyenler için başka hangi yan lezzetleri önerirsiniz?
Bu tarifin detaylarını okurken, Hatay usulü etli kuru dolmanın nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle kuru patlıcan veya biberlerin önceden ıslatılması gerektiği kısmı benim için yeni bir bilgi oldu. Acaba dolmanın iç harcını hazırlarken, kullandığınız baharatlar arasında favoriniz hangisi? Ayrıca, yoğurt ile servis etmenin lezzetini denemek isteyenler için başka hangi yan lezzetleri önerirsiniz?
Cevap yaz